Zelené potraviny – šťáva z mladých listů ječmene a sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa  – patří mezi nejprospěšnější funkční potraviny na Zemi. Pokud je u nich dbáno na kvalitní pěstování a zpracování, mají velký význam v prevenci i léčbě nemocí.

Na náš stůl se dostaly v roce 2005, původně jako podpora v onkologické léčbě jednoho z členů naší rodiny. Velký efekt na jeho zdravotní stav nás přiměl k postupnému zařazení ječmene a chlorelly do jídelníčku všech generací užší i širší rodiny. Sbírali jsme zkušenosti, prohlubovali znalosti o zelených potravinách a souvisejících tématech, až se ječmen a chlorella přirozeně dostaly do popředí našeho profesního i osobního zájmu.

Tématu zelených potravin se věnujeme výhradně v osobní rovině. Neprovozujeme internetové poradenství ani internetový prodej. V případě zájmu o osobní setkání mne kontaktujte.

Základní informace o kvalitních zelených potravinách najdete zde:
www.gw-int.net